Anvelope iarna

Coş cumpărături
coşul este gol

Categorii pneuri

Dimensiuni populare

Marci comercializate

Eroare 404!


Anvelopele pe care le cautati nu se afla pe aceasta pagina.
Va rugam sa folositi filtrele din partea dreapta a site-ului.
«

/anvelope-de-iarna.html
SQL/DB Error -- [Out of range value for column 'ID' at row 1]

Importanta anvelopelor de iarna

Specialistii in anvelope recomanda ca atunci cand media temperaturilor scade sub 7 grade sa echipam autovehiculul cu anvelope de iarna. Anvelopele de iarna sunt special concepute pentru a isi pastra elasticitatea la temperaturi scazute si prin proiectarea speciala a benzii de rulare sa ofere o aderenta cat mai buna la suprafete acoperite cu zapada, gheata sau polei. Chiar si pe suprafete uscate anvelopele de iarna se comporta mai bine decat anvelopele de vara la temperaturi sub 7 grade, aceasta datorandu-se cauciucului special conceput pentru a rezista la temperaturi scazute.

Anvelopele de iarna nu sunt obligatorii pentru toate autovehiculele, ci numai pentru cele care circula pe drumuri acoperite de zapada, poleis au gheata incepand cu data de 1 noiembrie 2011. Cumpararea de anvelope de iarna nu este obligatorie de la o anumita data, totusi trebuie sa nu fim totusi surprinsi de caderea unei ninsori atunci cand ne deplasam cu masina. In consecita, atunci cand sunt probabile ninsori sau media temperaturilor scade sub 7 grade este recomandata echiparea cu anvelope de iarna a autovehiculului. citeste mai mult ...

Cu toate ca anvelopele de iarna second hand prezinta avantajul pretului, dorim sa va atragem atentia asupra faptului ca daca la anvelopele de vara cel mai important lucru atunci cand dorim sa achizitionam anvelope este adancimea profilului, la anvelopele de iarna in afara de acest aspect mai trebuie sa stim si daca aceasta anvelopa a fost folosita in sezonul cald, deoarece vara anvelopele de iarna fiind concepute pentru a fi utilizate numai in sezonul rece, datorita fenomenului de topire “zimtii” specifici anvelopei de iarna se topesc capatand aspectul unei anvelope de vara.

Sunt acceptate ca anvelope de iarna, conform legislatiei in vigoare, anvelopele care se identifica prin utilizare literelor M(mud - noroi) si S(snow - zapada) sub forma M plus S, M.S. sau M&S. Conform Ordonantei de Urgenta anvelopele all-season sunt incluse in categoria anvelope de iarna numai daca sunt inscriptionate M plus S. Conform oficialilor RAR anvelopa al-season nu este recomandata pentru utilizarea pe tot parcursul anului in tari cu o clima precum cea a Romaniei, in conditiile in care temperaturile ajung si sub -20 grade Celsius.

Montarea anvelopelor de iarna se recomanda a fi facuta numai in centre specializate. In aceste centre se efectueaza montarea, reglarea, verificarea presiunii precum si echilibrarea rotilor, daca nu sunt echilibrate corect.

In serviceul nostru de roti pe langa vanzarea, montarea si echilibrarea rotilor va putem oferi si serviciul de hotel de anvelope pentru anvelopele de iarna sau pentru cele de vara.