Coş cumpărături
coşul este gol

Categorii pneuri

Dimensiuni populare

Marci comercializate
« inapoi la blog


apr 02 2013

Anvelope noi sau second hand

Dilema tuturor soferilor in aceasta perioada este achizitionarea unor anvelope noi sau a celor second hand. Chiar daca piata neagra a anvelopelor second hand vine cu oferte greu de refuzat trebuie sa luam in considerare care sunt cu adevarat motivele pentru care noi ar trebui sa achizitionam un set de anvelope noi sau un set de anvelope second hand.

Motive pentru a achizitiona anvelope sencod hand:
  • Acestea au un pret mult mai scazut fata de anvelopele ;
  • Poti gasi cu usurinta masura potrivita pentru masina ta ;
  • Poti trata la pret cu vanzatorul pentru a obtine un pret mai avantajos.

Acestea sunt singurele motive pentru care multi dintre romani achizitioneaza anvelope second hand, dar sunt acestea la fel de sigure precum anvelopele noi ?

Cu siguranta nu, aceste anvelope provin din tari precum Italia, Germania, Spania si Franta acolo unde sunt obligatoriu de aruncat. Comerciantii romani au gasit prin aceasta metoda sa faca o afacere intrucat sunt dispusi sa le aduca in Romania si sa le vanda la preturi destul de ridicate fata de pretul initial. Anvelopele second hand disponibile in Romania nu ofera nici un fel de siguranta deoarece nu poti sti care au fost cu adevarat motivele pentru care acel cauciuc a fost schimbat.

In general cauza accidentelor pe timp de iarna se produce datorita anvelopelor de proasta calitate ce nu indeplinesc conditiile de siguranta impuse de catre statul roman. De aceea ar trebui sa va simtiti obligati sa achizitionati anvelope noi pentru a va oferi siguranta deplina atat dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic.

Chiar daca costul unoi anvelope noi este mai ridicat acesta poate fi folosit pe o durata de 2 - 3 ani iar banii sunt justificati si pentru ceilalti ani. Anvelopele second hand reprezinta doar o falsa economie, de aceea va recomandam cu maxima incredere siteul nostru ce va ofera anvelope de vara, anvelope all season si anvelope de iarna de cea mai inalta calitate. Pentru siguranta familiei tale si a celorlalti participanti la trafic alege un set de anvelope noi, iar daca achizitionezi patru anvelope beneficiezi de transport gratuit.