Coş cumpărături
coşul este gol

Categorii pneuri

Dimensiuni populare

Marci comercializate
« inapoi la blog


apr 08 2013

Bridgestone Turanza T001 in testele anvelopelor de vara

Bridgestone Turanza T001

Bridgestone Turanza T001 isi dovedeste valoarea in testele conduse de ADAC si Auto Zeitung pentru anvelopele de vara.

In ultima sa editie (3/2013), revista ADAC a testat 19 anvelope de vara pentru masini mici cu dimensiunea populara 185/60 R15. Testele s-au concentrat pe caracteristicile importante ale unei anvelope de vara cum ar fi: performanta pe suprafete umede si uscate, nivel de zgomot, eficienta consumului de combustibil si rezistenta la rulare. Turanza T001 a avut rezultate bune la aceste teste, evaluarea finala fiind un cauciuc "bun".

In raportul celor de la ADAC anvelopa Turanza T001 a fost descrisa ca o "anvelopa cu performante bune, in special pe suprafete uscate". Ei au recomandat aceasta anvelopa si datorita nivelului scazut de zgomot. Turanza T001 a obtinut note de top pentru manevrabilitate si siguranta pe suprafete uscate. In general anvelopa Turanza T001 a primit calificativul "buna" in aproape toate categoriile, inclusiv la performante in conditii de umiditate, consumul de combustibil si rezistenta la rulare.

In aceleasi teste comparative, Bridgestone Potenza S001 cu dimensiunea 225/45 R17 a fost catalogata ca "foarte buna" pentru toate criteriile din categoria de performanta pe suprafete uscate si "buna" pentru peformante pe suprafete umede, consumul de combustibil si rezistenta la rulare.

In cel mai recent test de anvelope de vara condus de Auto Zeitung (6/2013) Turanza T001 s-a dovedit a fi o anvelopa performanta. Intr-o comparatie cu 12 anvelope concurente 215/55 R16, Auto Zeitung a acordat anvelopei Turanza T001 calificativul "foarte recomandata"."Turanza T001 este cea mai buna anvelopa atunci cand vine vorba de acvaplanare", au declarat expertii revistei care mai adauga, de asemenea "un nivel scazut de zgomot si rezistenta la rulare" si "distante de franare scurte". In general, cei care au testat anvelpa au declarat ca este o anvelopa buna in toate conditiile.

Siguranta, confort si eficienta.

Profilul si noul compus cu silica folosit pentru anvelopele Turanza T001 asigura cele mai inalte niveluri de siguranta si precizie in manevrabilitate in toate situatiile. Cu ajutorul nivelul ridicat de rigiditate al blocurilor si al blocurilor longitudinale de pe umarul anvelopei se asigura un contact optim cu suprafata drumului oferind distante de franare mai scurte. Datorita compusului de cauciuc patentat de Bridgestone NanoPro-TechTM, Turanza T001 ofera echilibrul perfect intre un nivel scazut de rezistenta la rulare si performante remarcabiele pe suprafete umede. Gama include toate dimensiunile comune.

Rezultatet teste Turanza T001