Coş cumpărături
coşul este gol

Categorii pneuri

Dimensiuni populare

Marci comercializate
« inapoi la blog


mar 13 2013

Prim montaj Bridgestone pe noul model sport Nissan 370Z Nismo.

Mult asteptatul model coupe sport Nissan 370Z Nismo va fi echipat exclusiv cu anvelope Bridgestone atunci cand va ajunge in Europa in iunie 2013.

Anvelopele Bridgestone Potenza S001 au fost alese pentru echiparea modelului de la Nissan pentru a raspunde cat mai bine in viraje, in timpul condusului sportiv si pentru a face fata puterii motorului V6 de 344 de cai putere. Anvelopele ce vor echipa aceasta masina au un compus de cauciuc personalizat si au urmatoarele dimensiuni: 245/40 R19 pe fata si 285/35 R19 pe spate.

Deja vandut in America si in Japonia, modelul 370Z a fost dezvoltat separat tinand cond de conditiile de drum si stilul de condus european. Motorul de 3.7L dezvolta o putere de 328 cai putere in varianta standard si a primit imbunatatiri dezvoltand 344 cai putere pentru a spori experienta conducerii sportive pentru entuziastii europeni.

Anvelopele Bridgestone mai late, nu numai ca pun mai mult cauciuc pe asfalt pentru o aderenta imbunatatita, ci si distribuie greutatea masinii pe o suprafata de contact mai mare mentinand controlul asupra temperaturii anvelopei in timpul condusului sportiv. Anvelopa echilibrata din punct de vedere al sigurantei si al performantei, ofera tractiune pe uscat unei masin care accelereaza de la 0 la 100km/h in 5.2 secunde, dar si pe suprafete umede cu un linistitor grad C (clasificare de la A la G) dupa noua eticheta europeana.

Nismo, prescurtat de la Nissan Motorsports, este linia de modele sportive de performanta de la Nissan Motor Company. 370Z este cel mai recent dintr-o serie lunga de masini sport Z fabricate de Nissan de la sfarsitul anilor 1960.