Coş cumpărături
coşul este gol

Categorii pneuri

Dimensiuni populare

Marci comercializate

Cum cumpar?

1. Cautarea produsului

Pentru a gasi anvelopa potrivita pentru autoturismul dumneavoastra folositi filtrul din partea de sus a paginii.

cauta anvelope

Dupa ce ati selectat dimensiunea dorita apasati butonul "Cauta" pentru a vedea toate anvelopele disponibile pentru optiunile selectate de dumneavoastra. Pentru a adauga filtre noi apasati pe din partea de sus a paginii in zona din partea stanga. In acest meniu se vor afisa filtrele disponibile.

2. Alegerea produsului

Dupa gasirea produsului dorit de dumneavoastra completati in casuta produsului respective cantitatea dorita si apasati butonul "Adauga in cos". Produsele adaugate de dumneavoastra in cosul de cumparaturi vor aparea in parea stanga la sectiunea “Cos cumparaturi”.

3. Finalizare comanda

Pentru a finaliza comanda trebuie sa apasati butonul "Cumpara". Veti fi redirectionat la pagina de finalizare comanda. In aceasta pagina vor aparea produsele din cosul dumneavoastra de cumparaturi, iar mai jos trebuie sa completati datele de contact pentru a putea sa va contactam in conditiile in care sunt necesare date suplimentare si datele de facturare.

In campul observatii, dumneavoastra ne puteti trimte orice informatie suplimentara in legatura cu comanda dumneavoastra.

Dupa verificarea datelor introduse apasati butonul "Finalizeaza cumparaturile".