Coş cumpărături
coşul este gol

Categorii pneuri

Dimensiuni populare

Marci comercializate

Conditii de acordare a garantiei

SC ARCOPLAST ANVELOPE SRL prin certificatul de garantie acordat cumparatorului in momentul livrarii anvelopelor garanteaza lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la anvelopele vandute, cu conditia utilizarii lor in regim normal si cu respectarea parametrilor inscriptionati pe flancul anvelopei.

Garantia anvelopelor comercializate de SC ARCOPLAST ANVELOPE SRL este de 24 luni de la data achizitionarii sau pana la atingerea uzurii benzii de rulare la limita de 1.6mm pentru anvelopele de turisme si de 2mm pentru anvelopele de camioane, in conditiile de exploatare corespunzatoare.

Termenul de rezolvare al reclamatiilor in perioada de garantie este de 30 zile de la data reclamatiei.

Situatii in care se pierde garantia pentru anvelope

Orice reclamatie trebuie insotita de urmatoarele documente: factura sau chitanta emise de vanzator, dovada montarii anvelopelor intr-un service autorizat RAR si certificatul de garantie al anvelopelor.

Pentru a va lua in calcul reclamatia, anvelopa ce face obiectul acesteia trebuie trimisa la sediul nostru din Stefanesti Calea Bucuresti nr 146, judet Arges.

In cazul in care anvelopa nu prezinta defect de fabricatie sau viciu ascuns returnarea se face pe cheltuiala clientului.